Menü

Borospince az ön otthonában

A Budapest Borfesztivál szervezője, a Borkult és a DUNAVOX hosszú évek óta működnek együtt.

Támogatói tartalom | 2021. 09. 16.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Budapest Borfesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!
Borospince az ön otthonában

A Borkult rendezvényeinek VIP helyszínein, borversenyein a borok megfelelő tarolásáról és optimális hőmérsékletéről a Dunavox borhűtők gondoskodnak, hogy a helyszínre varázsolják a borospincék által kínált megfelelő klímát a borok fogyasztásához, kóstolásához.


A bort fogyasztók körében manapság már-már elvárás, hogy ne csak a borospincékben, hanem az otthonunkban is tökéletes körülmények között tárolhassunk borospalackjainkat. A Dunavox borhűtői tervezésekor a borospincék természetes tökéletessége adta a követendő mintát. Olyan közeget alkottak, mely tulajdonságai tökéletesen alkalmasak a professzionális bortárolásra: kiegyenlített hőmérsékletet és páratartalmat biztosítanak, nem szűrődik be napfény, valamint a palackokban, vagy hordókban tárolt borok teljes nyugalomban pihenhetnek. Aki nem rendelkezik borospincével, egy jó borhűtővel olyan körülmények között tárolhatja kedvenc borait, mintha saját pincéje érlelte volna azokat.



A Dunavox, díjnyertes borhűtő márkaként közel húsz éve dolgozik a professzionális otthoni bortárolásért. Prémium termékei minimalisták, mégis funkcionális módon formatervezettek, a praktikus belső elrendezés a legmodernebb technológiával és energiahatékonysággal párosul. A közelmúltban történt üzleti fejlesztéseknek köszönhetően Európa legnagyobb kínálatával rendelkezik, több mint 50 különböző felső kategóriás borhűtőt forgalmaz. Globális disztribúciós hálózata és az 5 Dunavox leányvállalt több mint 40 országban teszi elérhetővé kínálatukat, magas színvonalú technikai támogatással párosulva. Sok borrajongó vágya egy saját borospince: az álom megvalósítására tökéletes megoldást kínálnak otthonunkba a Dunavox borhűtők.

Bővebb információ : Dunavox.hu