Menü

Ha csak EGY borozgatós nyári fesztiválra mész el idén, akkor az a Rosalia Borpiknik legyen!

Az idei Rosalia legtrendibb kellékei az exkluzív, kiváló minőségű boros- és pezsgőspoharak lesznek. Tudjuk, hogy nem minden a külső, ezért még azt is garantáljuk, hogy a kialakításuknak köszönhetően az ízélményed is nagyobb lesz.

Hírek | 2023. 05. 16.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Rosalia Fesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!
Ha csak EGY borozgatós nyári fesztiválra mész el idén, akkor az a Rosalia Borpiknik legyen!

A napsütés már simogatva kényezteti az arcunkat, de fogadni mernék, hogy a tavaszi nagytakarítás helyett neked már most a meleg nyári esték és a véget nem érő bulik körül kalandoznak a gondolataid. A jó hír, hogy már nem kell sokat várnod az év leghangulatosabb nyárindító bulijára, mert közeleg Magyarország legnagyobb kerti partija, a Rosalia Borpiknik. Megérdemled, hogy kiszakadj a város nyüzsgő forgatagából és egy igazi lazulós, láblógatós, bulizós hétvégét tölts el Budapest legzöldebb parkjában.

Mindegy kivel jössz, legyen szó a barátodról, barátnődről, kedvesedről, haverokról, munkatársakról, családodról vagy éppen a kutyusodról. Gyertek, mert vétek lenne kihagyni ezt a bormámoros, fűben henyélős, lazulós, beszélgetős fesztivált.

Idén különleges poharakkal is készültünk nektek felülmúlva az eddigieket. Sokat gondolkoztunk, mivel tehetnénk számotokra még emlékezetesebbé az alkalmat.

A Rosalia összehozza az embereket, legyen szó barátokról, szerelmekről, családról, párkapcsolatokról, haverokról vagy épp négylábú barátainkról. A Rosalia programjaival és hangulatával arra hívjuk fel a figyelmet, hogy felgyorsult hétköznapjaink eseményeiből kilépve szenteljünk több időt a kapcsolatainkra. Foglalkozzunk és figyeljünk oda egymásra, kellemes hangulatban, kötetlenül beszélgessünk vagy akár csak ismerkedjünk.

Az új, limitált mennyiségben elérhető egyedi grafikával ellátott poharakkal Te is üzenhetsz szeretteidnek:

 

 

A Rosalia idén igazi különlegességgel kényezteti azokat, akik egy kis pluszra, luxusra vágynak. A megszokott fesztiválpoháron kívül korlátozott számban megvásárolható lesz a Stölzle-Lausitz ólommentes kristályüvegből készült, különleges pezsgős pohara is, ami extrém tulajdonságokkal rendelkezik, és nem hiányozhat egyetlen buborékrajongó otthonából sem!

A 12 féle anyagból álló üvegkeveréknek rendkívüli a törés-, karc-és mosogatógépállósága, elegáns megjelenése a hétköznapokat is ünneppé varázsolja, ráadásul különlegesen kidolgozott alakjának köszönhetően bátran használható minden típusú bor fogyasztásához.