Menü

IV. Országos Szőlész – Borász Konferencia

Az idei évben újra, a hagyományokat követve rendezi meg az Országos Szőlész-Borász Konferenciát a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Junibor Egyesület, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és a Magyar Bor Akadémia.

Hírek | 2022. 05. 09.

IV. Országos Szőlész – Borász Konferencia

Időpont: 2022. május 27. (péntek)

Helyszín: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campus, (1118 Budapest, Villányi út 29-43.)

Jelentkezési határidő: 2022. május 20., 12:00 óra

 

A IV. Országos Szőlész-Borász Konferencia a szőlőtermesztés és a borászat aktuális tudományos és technológiai kérdéseit vitatja meg.

Az idei év kiemelt témája a klímaváltozás és fenntarthatóság a szőlő-bor ágazatban.

A Konferencia a gyakorlat-orientált szőlészeti és borászati ismeretek innovatív tudásátadó fóruma, a tudományos kutatások által alátámasztott, tényszerűen igazolt eljárások megosztásának és megvitatásának céljával megtartott rendezvény. A szervezők nem titkolt célja ugyanakkor az is, hogy közel hozzák egymáshoz a kutatási és oktatási műhelyek képviselőit és a termelésben dolgozókat, megteremtve a párbeszéd és a közvetlen visszacsatolás lehetőségét az ágazat különböző részterületei között. Az előadók és a korreferátumokat tartó szakemberek ezért olyan szakmai tudományos és gyakorlati eredményeket, témaköröket mutatnak be, amelyek a mindennapi munkavégzés során kézzelfogható előnyöket biztosítanak a termelés, a fejlesztések megvalósítása, vagy épp a költségmegtakarítás terén.

A Konferencia részvételi díja: 9 500 Ft + Áfa (bruttó 12 065 Ft), amely a szakmai program mellett magában foglalja az étkezést, a kávészünetet, illetve a pezsgőkóstolón való részvétel lehetőségét.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a regisztráció a részvételi díj befizetésével válik teljes körűvé. A rendezvény helyszínén nincs lehetőség regisztrációs díj befizetésére. 

 

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében 250 főig tudjuk elfogadni.

Programterv

 

Regisztráció

 

További információ az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

e-mail: rendezveny@hnt.hu Telefon: 061 413 7527