Liget kosár – kétszemélyes boldogság

Gyerünk ki a rétre! Játszatok a kétszemélyes Liget kosarakért, melyeket a Rosalia Borpikniken lehet majd átvenni.

Rosalia támogatói tartalom | 2023. 05. 17.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Rosalia Fesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!
Liget kosár – kétszemélyes boldogság

 

20 kosár gazdára vár! A népszerű játék idén is folytatódik: nyerd meg a 15, ajándékokkal megpakolt Liget kosár egyikét a fesztivált megelőző játék során, vagy légy te az 5 szerencsés egyike, akit a Rosalia alatt hostessünk leszólít, és csak úgy átad egy hasonlóan klassz piknik kosarat.

 

 

 

[Részt veszek a játékban!]

 

A kosár tartalmából…

 

Klasszikus piknik kosár és élmények a Liget Zrt. felajánlásával

A fonott piknikkosár mindenki vágya, tele ajándékokkal, finomságokkal és nem utolsó sorban élményekkel. A Rosalia után a Liget Zrt. szeretettel meghív ikonikus intézményeik egyikébe: ismerd meg a Magyar Zene Házát, a Szépművészeti Múzeumot vagy a Néprajzi Múzeumot közelebbről.

 

Igazán édes kettes a Bolka Desszert Butik által

Két személyes mini túróspite, a krémesen lágy túró és a sárgabarack örök barátsága, ami gyerekkorunk klasszikusait idézi.

 

Két vadonatúj kóstolópohár a Rosalia Borpikniktől

Az új Rosalia logóval ellátott poharakból minden típusú bor a legszebb arcát mutatja, legyen szó fehérről, roséról, vörösről vagy épp a kedvenc fröccsödről.

 

Egy palack jéghideg Törley Ice White Edition pezsgő a Törley Pezsgőpincészet felajánlásával

Te is az elsők között lehetsz, akik megkaparinthatják a pezsgőpincészet vadonatúj termékét, ráadásul jégbe hűtve! A trendi nyakbaakasztó, a Törley-s hűtőmágnes és a menő baseball sapka további ajándékként jár a nyertesnek.

  

Egy kis szórakozás a Vince Magazintól

A legfrissebb Vince Magazint kézbe véve elmerülhetsz a hazai és külföldi borok világában, hogy új információkkal felvértezve fedezhesd fel a Rosalia nyári borkínálatát.

 

A kulturált borfogyasztás élménye a Borkult-tól

Nincs jobb érzés, mint egy menő és egyben profi dugóhúzóval kibontani egy palack bort, majd cseppmentesen poharakba tölteni a csillogó dropstop segítségével.

 

Add át magad a lazításnak

A Máltai Manufaktúra felüdülést ígérő teakeverékei segítenek kipihenni a Rosalia izgalmait. Add át magad a hibiszkuszos gyümölcstea valóságos ízkavalkádjának vagy támogasd szervezeted egyensúlyát egy vitalitás teakeverékkel, de lehet, hogy a te kosaradba épp egy másik finom gyógynövénytea kerül, aminek minden cseppje a feltöltődésedet segíti.

 

 

[Részt veszek a játékban!]