Ügyintézés és mintaküldés nemzetközi borversenyekre 2021-ben is!

Biztonságos ügyintézés a Borkulton keresztül.

Hírek | 2020. 12. 08.

Ügyintézés és mintaküldés nemzetközi borversenyekre 2021-ben is!

2021-ben is folytatjuk a nemzetközi borversenyekre történő közös magyar nevezés ügyintézést és mintaküldést. Január elején már számos borverseny határideje esedékes lesz, erről a hírlevelünk további részében, illetve honlapunkról tájékozódhat.

A még fennálló pandémiás helyzetre tekintettel partnereinknek a biztonságos ügyintézés kapcsán az alábbiakkal kell számolniuk:

  • Személyes irodai ügyintézésre (pénz befizetés, papírok kitöltése, kérdések tisztázása) nem lesz lehetőség, mindezeket online (telefon, e-mail, illetve honlapjainkon keresztül) lehet majd megtenni.
  • A borok átvétele az irodánál található raktárunknál történik majd. Megkérjük, hogy a szállító kolléga a borok átadásánál viseljen maszkot (ahogy a borok átvételét végző kollégánk is viselni fog majd).
  • Fennálló pénzügyi tartozással rendelkező partnereinknek a tartozás kiegyenlítéséig nem vállalunk az ügyintézést.
  • A folyamatosan változó járványhelyzet miatt, ahogyan idén is tapasztaltuk, úgy jövőre is elképzelhetőek csúszások a versenyek előre meghirdetett megrendezési dátumaiban. Esetleges verseny elmaradás és verseny időpont csúszás esetén a már felmerült díjaink kiszámlázásra kerülnek.


Felhívjuk figyelmüket, hogy irodánk 2020. december 18-tól 2021. január 3-ig zárva tart!