Menü

Végre megérkezett a tavasz, amit idén talán mindennél jobban vártunk.

A Máltai Manufaktúra - aki már a Budapest Borfesztivál közönségének is bemutatkozott - egy igazi tavaszváró meglepetéssel készült.

Láthatatlan | 2021. 03. 17.

Végre megérkezett a tavasz, amit idén talán mindennél jobban vártunk.

Végre megérkezett a tavasz, amit idén talán mindennél jobban vártunk. Új fogások, friss ételek kerülnek az asztalokra, hiszen sokan böjtölnek és közeleg a húsvét is. A téli álomból való ébredezésben és az ünnepi készülődésben most egy kis segítséget is kapunk.

Tavaszköszöntő kosárkák

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat által alapított Máltai Manufaktúra -aki tavaly mutatkozott be először a Budapest Borfesztivál közönségének magas minőségű, kézműves termékeivel -  idén egy különleges tavaszváró meglepetéssel készült. A kétféle összeállításban kapható tavaszváró kosárka tele van friss ízekkel, vidám ötletekkel, így azok figyelmébe ajánljuk elsősorban, akik szeretnének különleges finomságokat az asztalra varázsolni és otthonuknak tavaszi hangulatot adni.

kosarak

Egy mosollyal több

Ha megtetszettek a kosárkák, rendelj néhányat, hiszen így nem csak magadnak és családodnak okozhatsz örömet, hanem hátrányos helyzetű gyerekeknek, felnőtteknek is. Vásárlásodnak köszönhetően az egyik legszegényebb település óvodás korú gyermekeit húsvéti finomságokkal lepi meg a Máltai Manufaktúra.

Otthonunk üde színfoltja

A Máltai Manufaktúra tavaszköszöntő kosárkái nagy gondossággal készültek a tiszaburai varrodában. A tavasz színeiben díszelgő kézműves textil tárolók egy kis kreativitással fűszerezve igazi vidámságot csempészhetnek a lakás bármelyik szegletébe, a konyhától a fürdőszobáig.

ötlet

Tavaszi böjt, izgalmas receptek

A húsvét előtti időszakban sokan döntenek úgy, hogy böjtölni kezdenek, vagy legalább megpróbálnak friss, egészséges ételek által több vitamint bevinni szervezetükbe. Nincs is erre jobb módszer, mint egy kicsit tájékozódni a tavaszi tisztítókúrák adta lehetőségekről, és felfrissíteni ételeinket néhány egyszerű, de izgalmas recept segítségével. 

A tavaszi kosárkákról, és a Máltai Manufaktúráról itt  olvashatsz többet.