Menü
Borkult

Borkult

Bor és kultúra egy helyen

Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.

Cégünkről

A szakmai berkekben Borkultként emlegetett cégünk elsődleges célja a hazai borkultúra fejlesztése és népszerűsítése, valamint a magyar borok nemzetközi ismertségének erősítése. Ez az elhivatottság vezérel minket az 1992-es alapítás óta. Egyre bővülő szolgáltatásainkkal minden esetben ezt a missziót szolgáljuk, mind a borfogyasztóknak szóló rendezvények által, mind pedig a bortermelők termékeinek promóciójában nyújtott támogatásunkkal. Borkedvelőknek szóló fő rendezvényeink a Budapest Borfesztivál és a Rosalia Borpiknik, míg hazai és külföldi borászatokat célzó rendezvényünk a VinAgora Nemzetközi Borverseny.

Borkult rendezvények

Rendezvényszervezéssel foglalkozó cégünk a magyar borkultúra fejlesztéséért, a borágazat erősítéséért, és a hazai borok minél szélesebb körű nemzetközi ismertségéért dolgozik már több, mint három évtizede. Legnagyobb rendezvényeink:

Magyar érmek

Borkult

Évről-évre hatalmas sikereket érnek el a magyar borok a nemzetközi és hazai versenyeken. Honlapunkon a jelentősebb borversenyek összes magyar díjazottja megtalálható. A borversenyek nevére kattintva olvashat bővebben ezekről az eseményekről, és az ott elért eredményekről.

Innováció és szakértelem

Borkult

Modern, testre szabható, komplex és hiteles borbírálat? Fedezze fel a WineCompass úttörő borértékelő programját, mely teljeskörű leírást ad a borokról a borászoknak és a nagyközönségnek egyaránt. Ez a rendszer egyedülálló kombinációja a legújabb technológiai fejlesztéseknek és a borászati szakértelemnek. Ismerje meg a hazai borversenyeket, melyek a WineCompass teljes körű szolgáltatásaiban részesülnek!

A WineCompass mindent tud, amit egy borbíráló alkalmazásnak a 21. században tudnia kell. Használatához nem kell más, csak stabil internet kapcsolat, és számtalan paraméterében rugalmasan testre szabható.