Borkult

Borkult

Bor és kultúra egy helyen

Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.

Cégünkről

A szakmai berkekben Borkultként emlegetett cégünk elsődleges célja a hazai borkultúra fejlesztése és népszerűsítése, valamint a magyar borok nemzetközi ismertségének erősítése. Ez az elhivatottság vezérel minket az 1992-es alapítás óta. Egyre bővülő szolgáltatásainkkal minden esetben ezt a missziót szolgáljuk, mind a borfogyasztóknak szóló rendezvények által, mind pedig a bortermelők termékeinek promóciójában nyújtott támogatásunkkal. Borkedvelőknek szóló fő rendezvényeink a Budapest Borfesztivál és a Rosalia Borpiknik, míg hazai és külföldi borászatokat célzó rendezvényünk a VinAgora Nemzetközi Borverseny. A hazai borászatoknak közös mintaküldést is bonyolítunk nemzetközi borversenyekre.

Borkult rendezvények

Rendezvényszervezéssel foglalkozó cégünk a magyar borkultúra fejlesztéséért, a borágazat erősítéséért, és a hazai borok minél szélesebb körű nemzetközi ismertségéért dolgozik már több, mint három évtizede. Legnagyobb rendezvényeink:

Magyar érmek

Borkult

Évről-évre hatalmas sikereket érnek el a magyar borok a nemzetközi versenyeken. Honlapunkon a jelentősebb borversenyek összes magyar díjazottja megtalálható. A borversenyek nevére kattintva olvashat bővebben ezekről az eseményekről, és az ott elért eredményekről.

Ügyintézés folyamata

Borkult

Hogyan nevezhetek nemzetközi borversenyekre a Borkulton keresztül? Milyen adatokat kell átadnom? Ki segít, ha szakmai tanácsra van szükségem a nevezendő borok kiválasztásában? Lehetséges csak a nevezésben segítséget kérni, a szállítást pedig önállóan megoldani?

A WineCompass mindent tud, amit egy borbíráló alkalmazásnak a 21. században tudnia kell. Használatához nem kell más, csak stabil internet kapcsolat, és számtalan paraméterében rugalmasan testre szabható.

Aktuális hírek