Menü

Borok első kézből

Borkultúra, gasztronómia, közösség és élmények a Vince standjánál

Támogatói tartalom | 2022. 08. 29.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Budapest Borfesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!
Borok első kézből

A Vince a magyar borkultúra meghatározó márkája. Piacvezető havi magazinnal, az evés-ivás örömeihez kapcsolódó minőségi tartalmat kereső olvasókat megszólító online portállal, exkluzív borklubbal, prémium társasági eseményekkel kínál felejthetetlen élményeket a borok, az italkultúra és a kulinária iránt érdeklődő közönség számára.

A Vince Magazin Magyarország legnagyobb példányszámban megjelenő havi boros és gasztronómiai magazinja. Tematikus bortesztekkel, a borválasztást segítő borleírásokkal, ajánlókkal támogatja a fogyasztói döntéseket; beszámol a hazai és a nemzetközi borvilág fontos történéseiről a szőlőműveléstől a borkészítésen át a piaci és a fogyasztói trendekig, aktualitásokig; bemutatja a meghatározó borstílusokat, borvidékeket, elmeséli az ott dolgozó emberek történeteit. Rendszeres kitekintést ad az egyéb alkoholos italok – sörök, párlatok – világára és minden lapszámban több oldalon foglalkozik a gasztronómiával is. Olvasói nem csak szeretik, de értik is a bort és mindent, ami körülötte forog.

A vince.hu online portál kiemelt figyelmet fordít a borkultúrával, valamint a hazai gasztronómiával kapcsolatos legfontosabb hírekre, információkra. Minden, amit megeszünk és megiszunk – a vince.hu oldalain változatos tematika mentén szól mindazokhoz, akik az étel és az ital mögötti történetekre is kíváncsiak, szórakozást, kikapcsolódást, inspirációt, gourmet élményeket és új ismereteket keresnek.

A 2021-es év sok újdonságot hozott. Ekkor született meg a Vince Klub, ahol havi előfizetéses rendszerben érhetőek el változatos és kedvező árú borcsomagok. A klubtagok zárt körű Facebook csoportban, vagy éppen kizárólag a számukra szervezett exkluzív borkóstolókon cserélhetnek élményeket és információkat, vagy éppen köthetnek új barátságokat.

Látogasson el a Budapest Borfesztiválon a Vince standjához, ahol kezébe veheti az aktuális lapszámot; kóstoljon bele a Vince szakértői által válogatott tételekbe és tudjon meg mindent, amire kíváncsi: legyen szó akár magazinos kulisszatitkokról, tervezett rendezvényeinkről vagy magáról a Vince Klubról, amelynek akár már a Borfesztivál alatt Ön is a tagjává válhat!