Szőlő- és borgazdasági szakmérnök és szaktanácsadó képzés a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézetében

Az immár 20 éve népszerű képzésen egyetemi oktatók, kutatóintézetek munkatársai, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának tagjai és sikeres borászatok vezető szakemberei adják át tudásukat.

Hírek | 2021. 08. 05.

Szőlő- és borgazdasági szakmérnök és szaktanácsadó képzés a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézetében

Az immár 20 éve népszerű képzésen egyetemi oktatók, kutatóintézetek munkatársai, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának tagjai és sikeres borászatok vezető szakemberei adják át tudásukat, amelynek eredményeként a hallgatók naprakész, gyakorlatorientált bor- és piac specifikus tudással vehetik át oklevelüket. A magas szakmai tartalom mellett az egyetem büszke arra, hogy az órákon baráti légkör alakul ki, így szinte garantált a képzésen túlmutató kapcsolattartás és szakmai kommunikáció.

A megújult képzési tematikában kiemelt hangsúlyt kap a borok érzékszervi bírálatának elsajátítása!

 

A képzésről

Az oktatás során a résztvevők elsajátíthatják a világszerte sikeres borászatoknál alkalmazott technológiákat, bírálati módszereket és a nemzetközi és magyar pincészetek példáin keresztül a borpiac és a bormarketing legkorszerűbb ismereteit és trendjeit.

Tanulmányi idő: 4 félév (félévenként 2, illetve 3 hetes oktatási idővel)
A képzés kezdete: 2021. szeptember
Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 20.
A képzés tandíja: 230 000 Ft / szemeszter.

 

A jelentkezéssel kapcsolatos információk

Bármely alap- vagy mesterképzésben megszerzett oklevéllel (korábban főiskolai vagy egyetemi végzettséggel) rendelkezők jelentkezhetnek a képzésre. Az agrár-, vegyész-, gépész- és biomérnöki oklevéllel rendelkezők „Szőlő- és borgazdasági szakmérnök”, az egyéb oklevéllel rendelkezők „Szőlő- és borgazdasági szaktanácsadó” megnevezésű oklevelet kapnak.

A jelentkezés módja: Motivációs levél és diploma másolat elküldése postán vagy e-mailben.

 

Jelentkezés és további információk

Bogóné dr Tóth Zsuzsánna, egyetemi adjunktus
1118 Budapest, Villányi út 31. G épület 115. szoba

Mobil: +36 20 9390 965
E-mail: Bogone.Toth.Zsuzsanna@uni-mate.hu

További információk: www.szoleszboraszszakmernok.hu/kepzesrol

 

Szeretettel várjuk a szőlőtermesztés és borászat iránt érdeklődök jelentkezését a MATE Szőlő- és borgazdasági szakmérnök/szaktanácsadó képzésére!